Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Fermenterarna See you by the Cranes

Fermenterarna See you by the Cranes

Ölet är en hyllning till deras nya bryggeri i Göteborg. En IPA i New England stil med tropiska och fuktiga toner från den dubbla torrhummlingar med Cryo Pop i första torrhumlingen och Citra, Azacca, Columbus och Mosaic cryo i den andra.
Fermenterarna – Hoppy Friends

Fermenterarna – Hoppy Friends

Dubbel torrhumlad New England IPA bryggd Galaxy, Vic Secret, Simcoe, Mosaic, Mosaic cryo. Humlekombinationen tar fram en rejält tropisk palett av passionsfrukt, ananas, mango, tall och stenfrukt.
Fermenterarna Taco Taco

Fermenterarna Taco Taco

Fermenterarnas Taco taco är en superfräsch och välhumlad pale ale med toner av tropisk frukt, citrus och ananas. Lite lägre alkoholstyrka som passar utmärkt till tacos förstårs.
Fermenterarna – Urban IPA

Fermenterarna – Urban IPA

Fermenterarna har nu flyttat bryggeriet till Göteborg och då gäller det att ställa om till en mer urban livsstil. URBAN är en krämig, humlig, superfruktig IPA bryggd med massor av Simcoe, Simcoe Cryo, Mosaic och Mocaic Cryo. Humlen ger stora smaker av tropisk frukt,...
Harpoon Big League

Harpoon Big League

Detta är Harpoons första stora produktlansering på Systembolaget! Färgen på denna öl är mörkt halmgul och kommer från den unika maltblandningen, vilket gör att den har mer djup än många andra ofiltrerade New England DIPAs. I denna öl ökade man alla ingredienser från...
Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!