Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Lagunitas öppnar ölbar pop up på restaurang Dogfood

Med start den 25 september och fram tills slutet av oktober flyttar Kalifornien bryggeriet Lagunitas in på Restaurang Dogfood i Stockholm.

Tillsammans med den trendiga korv-och streetfood-restaurangen kommer bryggeriet, som tillhör den tidiga generationen amerikanska mikrobryggerier, att arrangera en rad aktiviteter, exklusiva ölprovningar och limiterade ölsläpp.
Förutom ölprovningar, retrospel-kvällar och dagsfester kommer självaste Jonas Cramby också att göra ett gästspel på Dogfood, där hans legendariska ”Chicken Torta” serveras exklusivt under två kvällar.

– ”Samarbeten och gästspel är lite av vår grej. Och även detta samarbete känns superkul. Jonas Cramby har tidigare gästspelat på vår systerrestaurang Lådan och självklart har han en plats även på Dogfood. Hans kycklingsandwich blir en utmärkt addition till vår befintliga meny, som även den är uppdaterad efter sommaren. Dessutom är Lagunitas ett varumärke som har precis den lekfullhet som vi själva predikar”, berättar Jon Widegren, grundare av Dogfood.

Det är första gången som Lagunitas gör en långvarig pop-up i Sverige. Lagunitas Beer Sanctuary har premiär tisdagen den 25 september från klockan 19.00 där Jonas Cramby är på plats och serverar sin Chicken Torta. Därefter finns denna på menyn även den 9 oktober, självklart är Jonas på plats och lagar maten även då.

– Tillsammans med Dogfood skapar vi en plats där besökare kan uppleva vår kultur, vårt sortiment och såklart även erbjuda några limited editions. Det är otroligt inspirerande att få göra det i vårt första exportland någonsin, Sverige, säger Lagunitas Brand Manager Jake Collier.

Följ CraftBeer.se på instagram.

Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!