Craftbeer.se – för dig som gillar hantverksöl

Du älskar bra öl bryggd med kärlek – och det gör vi på Galatea också. Vi brinner för att förse Sverige med riktigt bra grejor. Men vi vill mer än så. Vi vill stärka hantverksöl som fenomen.

Med nya Craftbeer.se öppnar vi dörren till en värld av smaker, kunskap och ölkultur.

Galatea är Skandinaviens ledande ölimportör och bland det roligaste vi vet är hantverksöl. Genom att introducera många bryggerier och öl på den svenska marknaden har vi blivit en viktig del av den svenska ölscenen.
 
Nu växlar vi upp.
 
På Craftbeer.se kan du, precis som tidigare, köpa våra öl via Systembolagets beställningssortiment. Men numera är sajten också ett webbmagasin för alla som gillar hantverksöl – oavsett vem som tillverkar eller säljer den.
 
Här kan du läsa nyheter och reportage, här får du tips på både öl och mat och här möter du människorna bakom ölen. Bara för att nämna några saker.
 
Vi glömmer heller inte hembryggarna, oavsett om du just ska börja brygga eget öl eller om du har många år bakom dig. På Craftbeer.se får du kunskap och inspiration.
 
Varför gör vi det här? För att vi älskar öl.
 
Vi vill öka kunskapen om hantverksöl, så att fler människor upptäcker vilka fantastiska upplevelser som finns bakom hörnet. Hantverksöl är inte ”svårt” eller märkvärdigt utan står för ett förhållningssätt till smaker och bryggande. Hantverksöl är kul och lekfullt och ska vara värt att lägga några kronor extra på.
 
Vi vill dra vårt strå till stacken för att den svenska ölscenen ska vara så rolig som möjligt och för att du ska utveckla ditt ölintresse.
 
Är du intresserad men ännu inte så kunnig? Välkommen till ölfamiljen.
 
Har du redan bra koll? Då ska du växla upp i vår så kallade Craftgear och ställa den i läget ”Intresserad+”. Då får du ta del av unikt och lite mer initierat material.
 
Har du tankar eller önskemål vad gäller Craftbeer.se? Mejla mig och redaktionen genom att klicka här.
 
Mycket ölnöje
close

Vill du bli inspirerad av våra nyhetsbrev?

Genom att klicka på prenumerera så accepterar du integritetspolicyn.