Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Westmalle Tripel

Westmalle Tripel

Westmalle Tripel kallas ibland för ”alla triplars moder”. Det är ett ljust, guldgult trappistöl, som efterjäser tre veckor på flaska och bryggdes för första gången 1934 i klostret vid Westmalle, till invigningen av den nya bryggerisalen. Det nuvarande receptet är...
Westmalle Dubbel

Westmalle Dubbel

Redan 1856 bryggde munkarna i trappistklostret vid Westmalle förutom sitt bruksöl även ett mörkt trappistöl. Från 1926 anpassade man receptet och bryggde ölet en aning svagare. Det är det som är ursprunget till dagens Westmalle Dubbel, ett mörkt rödbrunt och urtypiskt...
Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!