


Timmermans Framboise
Timmermans Framboise görs av lambiköl som efter att ha lagrats på ekfat blandas med hallon i stora öppna jäskar. Man använder upp till 100 kilo bär för varje kar som rymmer 650 liter öl. Den andra jäsningen tillsammans med hallonen varar i 6-9 månader. Därefter tappas...
Timmermans Kriek Lambicus
Sveriges mest kända kriek, det vill säga ett belgiskt lambik-öl spontanjäst med färskkrossade körsbär. Görs av lambiköl som efter att ha lagrats på ekfat blandas med körsbär i stora öppna jäskar. Man använder upp till 100 kilo bär för varje kar som rymmer 650 liter...
Timmermans Pêche Lambicus
Timmermans Pêche är skapad genom 100 % naturlig smaksättning av lambik som jäses på ekfat. Det ger ett moget öl med tydliga inslag av macerationen med persikan. Pêches karaktäristiska arom är mycket angenäm, med en sammetslen smak och krämigt skum.