Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Timmermans Faro

Timmermans Faro

Timmermans Faro är en traditionell lambic, gjord med kandisocker som ingrediens för att det sura ska sötas upp en smula. En fyndig bartenders knep att tillsätta kandisocker till botten av faten vid produktionen för att inte få ölen för sur vid lagringen, det är...
Timmermans Framboise

Timmermans Framboise

Timmermans Framboise görs av lambiköl som efter att ha lagrats på ekfat blandas med hallon i stora öppna jäskar. Man använder upp till 100 kilo bär för varje kar som rymmer 650 liter öl. Den andra jäsningen tillsammans med hallonen varar i 6-9 månader. Därefter tappas...
Timmermans Kriek Lambicus

Timmermans Kriek Lambicus

Sveriges mest kända kriek, det vill säga ett belgiskt lambik-öl spontanjäst med färskkrossade körsbär. Görs av lambiköl som efter att ha lagrats på ekfat blandas med körsbär i stora öppna jäskar. Man använder upp till 100 kilo bär för varje kar som rymmer 650 liter...
Timmermans Pêche Lambicus

Timmermans Pêche Lambicus

Timmermans Pêche är skapad genom 100 % naturlig smaksättning av lambik som jäses på ekfat. Det ger ett moget öl med tydliga inslag av macerationen med persikan. Pêches karaktäristiska arom är mycket angenäm, med en sammetslen smak och krämigt skum.
Liefmans Fruitesse

Liefmans Fruitesse

Liefmans Fruitesse är en blended ale på brygder och bärsafter som har mognat i 18 månader i Liefmans källarvalv. Förutom huvudsakligen körsbär används även blåbär, fläderbär, jordgubbar och hallon. Resultatet är ett sött, sprudlande och uppfriskande öl med mjuk...
Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!