Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Fira Chouffe 40-årsjubileum!

– Pressklubben bjuder in till 40-årsjubileum med femrätters middag!

Hantverksbryggeri fyller 40 år

Pressklubben bjuder in till 40-årsjubileum för Chouffe den 2 juni. Värd för tillställningen är Jens Skubbe från Pressklubben och Andrew Reed från Galatea AB, med speciellt inbjudna gäster från Duvel Moortgat, Belgien. Brasserie d’Achouffe ligger i den lilla staden Houffalize i Ardennerna. Det startades 1982 som ett hobbyprojekt av Pierre Gobron och Christian Bauweraerts och blev två år senare ett mikrobryggeri på heltid. La Chouffe har på 40 år blivit ett ledande namn inom modernt belgiskt hantverksöl, med export till över 20 länder. Bryggeriets specialitet är att kombinera traditionell belgisk ölkonst med metoder och ingredienser från den nya craft beer-traditionen. Detta hantverksbryggeri är något speciellt att fira och nu när de fyller 40 år arrangerar vi en middag på Pressklubben i dess ära.

Avnjut en härlig femrätters middag med öl från familjen Duvel och var med på en speciell kväll för att fira den första provningen i Sverige av Chouffe 40-årsjubileumsöl!

Pris: 695 kr
Tid: 2:a juni kl 19:00
Plats: Pressklubben Vasagatan 50, Stockholm
Anmälan sker till: info@pressklubben.se

OBS! Begränsat antal platser

Följ oss på instagram.

Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!