Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Alkoholfri humle- och fruktkärlek till midsommar från Mikkeller och Sigtuna

Smakrik craft beer till midsommarens festligheter är ett måste för många finsmakare – och gärna i alkoholfri tappning med alla dess fördelar. Mikkeller och Sigtuna Brygghus erbjuder Drink’in The Sun, Limbo Yuzu och NAPA, varsina tre läckerheter i wheat ale-, wild ale och american pale ale-stil.

I Mikkeller Drink’in The Sun fås vetemaltens ljusa, mjuka brödtoner i kombination med belgiska jästens citrusinslag och den medelstora humlen med midsommarblommiga och fruktiga toner. Gör sig extra bra ihop med skaldjuren, gravade laxen eller sallader.

Mikkeller Limbo Series: Yuzu är en fruited sour bryggd med rikliga mängder pressad yuzu-frukt. Den friska, japanska citrusfrukten, som gifter sig fint med vildjästen. Stora aromer av yuzu, med inslag av citron och lime till en vetemaltbas gör denna törstsläckare till ett sällskapsöl före eller efter maten, men även tillsammans med en fruktig dessert, till exempel sorbet.

I Sigtuna Brygghus NAPA är det humle i förgrunden som vilar på en halvmörk maltbas med lätt karamelliga toner. Generösa givor av Mosaic och Citra borgar för citrustoner, tropisk frukt och tydlig beska. Passar utmärkt till matjessillen och fler midsommarrätter med sälta, även mycket god till grillat och välkryddat.

Beställ Mikkeller Drink’in The Sun Alcohol Free här >>

Beställ Mikkeller Limbo Yuzu Alcohol Free här >>

Beställ Sigtuna NAPA Non Alco Pale Ale här >>

OBS! Alla tre utgåvor är även tillgängliga i dagligvaruhandeln.

Följ oss på instagram.

Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!