Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Boulevard Berry Noir – en väl paketerad fruktshake

Boulevard Berry Noir 4,2 % Sour Ale With Mixed Berries

En väl paketerad fruktshake skulle man kunna säga om denna spännande, lättillgängliga, läskande suröl.

Då Boulevard sedan tidigare har några lättare och krispiga suröl i sortimentet, behövdes en smakrik variant med en tydlig och intensiv bärsmak som komplement.

Karaktärsfull fruktighet med blåbärs- och björnbärsjuice i brygden ger en härlig lyster på den röd-rosa skumkronan. Här finns en uppfriskande fruktighet med en lite sötaktig arom innehållande druvor, tranbär, citron, halm och en påtaglig syra med en överraskande torr avslutning där blåbär, björnbär, svarta vinbär och röda hallon finns med, allting i en perfekt balans.

Berry Noir är en suröl där den ursprungliga grunden hämtas från Boulevard Brewings Berliner Weisse, där blåbärs- och björnbärsjuice tillsätts i brygden.
Här har vi en perfekt dryckesmatchning till ostbrickan fylld med olika krämiga ostar. Alternativt till balsamico-glaserade fläskkotletter eller en lite pampigare efterrätt som ostkaka med färska bär.

Finns nu att köpa på Systembolaget. Beställ här


Om producenten
Boulevard Brewing Co grundades i Kansas City, Missouri, efter att John McDonald inspirerats av europeiska och framför allt belgiska ölsorter under en semester sommaren 1984 och bestämde sig för att starta ett bryggeri hemma i Kansas City.
Grundtanken var, och är än idag, att göra något annorlunda, att göra öl för ölälskare, öl med stor smak, mycket arom och ibland lite udda färg.

Följ oss på instagram.

Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!