Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

CALL FOR ACTION – Restauranglabbet

Vi vill stötta samhällskritiska funktioner och riskgrupper. Inom restaurang- och livsmedelsbranschen finns det nu massor av matsvinn på grund av restaurangernas neddragning av sina verksamheter.

Restauranglabbet uppmanar därför aktörer att samverka för att bidra till en hållbar resursomställning så vi kan göra det vi gör bäst – ta vara på matsvinnet och innovera nya idéer för ett mer hållbart samhälle.

Vi är så glada över att kunna vara med och bidra till Restauranglabbet AB initiativ för matlådor till sjukvårdspersonal, äldre och utsatta.

Martin & Servera, Grönsakshallen Sorunda, Diskteknik skänker varor till produktion av matlådorna. Galateas tillsammans med våra samarbetspartners Sigtuna Brygghus och Fentimans bidrar med dryck.

 

Vill du vara med och stötta?

Så här kan du eller ditt företag bidra till lösningen:
Privatpersoner: Swisha det ni kan till 123-015 69 92 skriv ”Matstöd”. Varje 100 kronor blir en gratis matlåda för en samhällshjälte! /

Företag: Swisha till 123-015 69 92 skriv ”Matstöd”. Eller mejla info@restauranglabbet.se med rubriken ”CSR-sponsor” för mer info om sponsor paket.

Restauranger, leverantörer och logistikföretag: Om ni vill hjälpa till. Mejla till info@restauranglabbet.se med rubriken ”Vi vill hjälpa till”

Läs mer på https://lnkd.in/ghBsdbf eller följ dem i sociala medier #stöttarestaurangbranschen #tillsammans

Följ oss på instagram.

Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!