Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Heavy Seas TropiCannon – första lanseringen på Systembolaget!

Heavy Seas, den populära ölserien från Clipper City, släpptes på den amerikanska marknaden 2003, då som en utmanare med uppgift att charma den vanliga ölkonsumenten – med hög alkoholhalt och fantastiskt smakrikhet. Under 2004 lanserade man Loose Cannon IPA som snabbt blev en favorit och därefter växte sig till att bli Heavy Seas flaggskepps-IPA.

Den stora framgången för ölserien Heavy Seas gjorde att man valde att byta namn på bryggeriet till Heavy Seas 2010. Två år senare anslöt bryggmästaren Chris Leonard och utvecklingen för brygghuset tog ännu mer fart. Favoriter som Heavy Seas TropiCannon och prisvinnare som Blackbeard’s Breakfast banade väg för nya och ännu mer banbrytande öl från Heavy Seas.

I år sätter vi ramarna för ett spännande samarbete mellan Galatea AB och Heavy Seas Brewing, berättar Andrew Reed, Brand Manager på Galatea. Vår första lansering på Systembolaget blir Heavy Seas TropiCannon. Slagkraftig smak och fruktdriven, TropiCannon bubblar av härligt friska smaker som blodapelsin, grapefrukt, mango och citron. Den är packad med Simcoe och Citra, och man lyfter upp citrussmakerna en extra nivå med apelsin- och grapefruktskal. De oväntat djärva tropiska smakerna i Heavy Seas TropiCannon är lika uppfriskande som de är tillfredsställande i smakupplevelsen.

Den här IPA:n är inte blyg, den gömmer inte undan citrussmakerna utan maxar dem, i varje enskild burk. Heavy Seas TropiCannon tar det tropiska till en extrem höjd, gjord för den som uppskattar sin humle. En sällskapsdryck i första hand.

TropiCannon släpps i Systembolagets tillfälliga sortiment den 31/8. Beställ här

Följ oss på instagram.

Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!