Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Julölen är här!

På hyllorna hittar du flera klassiska julöl från vårt julsortiment – och några nyheter som vi rekommenderar till julmaten.

Som exempel har vi en återkommande klassiker från Sigtuna Brygghus som presenterar en bra allround-öl med sin Winter IPA Organic. Generös och rakt igenom ekologisk IPA som passar till det mesta på julbordet. Ett modernt kopparfärgat öl där balans och kombination med maten är nyckelord. Den ekologiska humlen kommer från USA, och ger prägel av amerikansk IPA.

Finns på Systembolaget, beställ här

 

I större format har vi ett populärt öl från Belgien som finns på hyllan nu – Achouffes N’ice Chouffe – en bastant vintervärmare, en belgisk mörk ale, med krämiga smaker av kanel, choklad, kardemumma, vanilj och bränt socker, som virvlar runt i munnen. Med sina förrädiska 10 % får man en bra knuff av alkoholen. Flaskan ligger på respektabla 75 cl, en perfekt storlek när man är flera som delar på drycken.

Finns på Systembolaget, beställ här

 

 

Säsongsnyheten Midvinterblot är en maltig imperial porter och tillika vår allra mörkaste öl från Sigtuna Brygghus som bjuder in till en mörk upplevelse i glaset.

Finns på Systembolaget, beställ här

Och mycket, mycket mer… klicka här för att se hela utbudet.

Följ oss på instagram.

Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!