Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Nyhet från Kalifornien!

Anderson Valley traditionella West Coast IPA anländer till Sverige

Den 5:e oktober kl 10.00 lanserar vi Hop Ottin’ IPA på burk (355 ml) från Anderson Valley. En lansering med 30 000 burkar som kommer in på hyllorna på Systembolaget.

Anderson Valley Brewing Company grundades den 26 december 1987 i Boonville i Kalifornien så här har man i gjort hantverksöl i över 30 år nu. Hos Anderson Valley har man stor passion för att göra hantverksöl där ale och lager är fokus, och detta sker med omsorg och hållbara bryggarmetoder alltigenom hela produktionen. Som exempel bidrar brygghusets stora solpaneler med över 40 % av elen som behövs för att driva verksamheten och 100 % av vattnet som används i produktionen behandlas och återanvänds sen för bevattning i odlingarna, både de odlingar som avser foder till de lokala getterna och för fälten där man odlar sin estate-humle. Utöver det så ger man överblivet drav, som är en biprodukt från ölproduktionen, till lokala kossor och den förbrukade humlen som blir över används som naturlig gödsel.

Hop Ottin’ IPA är Galateas första lansering från Anderson Valley på många år, och vi är såklart mycket stolta över att kunna ta deras traditionella West Coast IPA till Sverige i en speciallansering som denna, berättar Brand Manager Andrew Reed.

Hop Ottin’ IPA bryggs och torr-humlas med mängder av Columbus och Cascade och är ett praktexemplar från Andersson Valley Brewing, med lätta citrusaromer, rättfram grapefrukt och barr-lika smaker och ett perfekt bittert bett. Briljant bärnstensfärgad med en solid ryggrad från malten och toner av citron, rosor och bergamott, med en torr och örtig avslutning har vi här en väl balanserad tolkning av West Coast IPA.

 

Anderson Valley
Hop Ottin’ IPA
Art nr: 11128-15
Alkoholhalt: 7 %
Burk: 355 ml
Pris: 26,90 kr + pant

 

 

Lansering på Systembolaget den 5/10. Beställ här

Följ oss på instagram.

Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!