Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Revolution Hazy Hero kommer till Sverige!

Chicago, IL. – Revolution Brewery är stolta att tillkännage att Revolution Hazy Hero IPA kommer att bli tillgängligt i Sverige från och med nu efter offertvinst för Hazy Hero IPA på Systembolaget.

Bridget Higgins, Director of Sales på Revolution Brewing Company: “Sverige har en fantastiskt stark kultur kring hantverksöl och på Revolution Brewery är vi stolta att kunna dela med oss av våra öl och ge nya ölvänner smak för Chicago. Den fruktdrivna och framåtlutade smakprofilen som Hazy Hero har, med en uppfriskande avslutning, är något vi ser fram emot att få visa upp för svenska ölkonsumenter.”

Qurban Walia, Co-President på Crafted Exports, kommenterar: “Vi har arbetat mer och mer med bryggerier från Chicago och Revolution är kronjuvelen i samlingen. När vi gjorde en Chicago-lansering i januari där vi lyfte Revolution fick vi väldigt fin respons för Revolution i Sverige. Vi längtar nu efter att få komma till Sverige och se Hazy Hero på hyllan.”

Kommentarer för lanseringen, Andrew Reed, Brand Manager på Galatea och Craftbeer.se, säger: “Revolution har alltid varit en av de ledande inom amerikanskt hantverksöl när det kommer till kvalitet, innovation och identitet. Möjligheten för oss att arbeta med dem kom upp förra året via vår partner Crafted Exports och det tog inte lång tid för Revolution att få genomslag i Sverige. Nu i september släpps Revolution Hazy Hero som en tillfällig lansering i över 240 systembolagsbutiker. Vi hoppas att detta är den första av många lanseringar för Revolution i Sverige!”

Hazy Hero visar upp amerikansk humle i sin finast prakt i nyheten Revolution Hazy Hero IPA som är senaste nytt från bryggeriet Revolution Brewing i Illinois. En silkeslen kropp sätter agendan för den fruktdrivna, uppfriskande stora smaken med en frisk fläkt som avslutning. Klassisk, fruktig och lättsam.

 

Revolution Hazy Hero
Art nr: 11582
Alkoholhalt: 7,5%
Burk: 355 ml
Pris: 26,90 kr + pant

Hazy Hero lanseras 21 september 2021,

Följ oss på instagram.

Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!