Är du över 25 år?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka webbplatsen måste du vara 25 år eller äldre.

Jubileum för S:t Eriks firas med
klassiker-IPA

Craft beer-publikens stora IPA-favorit

Våren 2020 är inkommen och nu firar S:t Eriks Bryggeri 10 år som det moderna hantverksbyggeriet. 2010 var året då det legendariska bryggeriet från Kungsholmen och Södermalm väcktes till liv igen, efter sin första storhetstid 1859-1959. Bland de första ölen som bryggdes vid nystarten var S:t Eriks IPA, och som har blivit den nya tidens flaggskepp.

 

Med tidiga utmärkelser i Sverige och utomlands seglade den upp som en av svenska craft beer-publikens stora IPA-favoriter. En popularitet som har stått sig stadig i snart ett decennium.

 

 

Craft beer-publikens stora IPA-favorit är värd att firas rejält.

”S:t Eriks IPA är vår stora stolthet och den öl som vi ägnat mest tid åt att förfina receptet på under åren. Det är verkligen en öl som står stadig igenom alla nya vågor av IPA trender” säger David Peuriere , Head Brewer S:t Eriks Bryggeri.

 

 

Vad som ofta skiljer ut S:t Eriks IPA från de skiftande IPA-trenderna är den traditionellt brittiska ursprungskänslan med mörk karamellmalt, engelsk jäststam och en alkoholstyrka som i historisk India Pale Ale. Samtidigt humlas den som en modern amerikansk IPA med tydliga fruktiga humletoner.

 

S:t Eriks IPA har blivit ett både omtyckt matöl och lättdrucket allround-öl, som aldrig lämnar näsa och mun oberörda. Skål för ännu ett decennium av framgång.

 

 

Köp din S:t Eriks IPA här

Följ oss på instagram.

Close

Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Ta del av nylanseringar, event, info och mycket mer!